Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Χαλαρά με Χάαλαντ και κορυφή!

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Χαλαρά με Χάαλαντ και κορυφή!

bet365

Ο Χάαλαντ είχε κέφια, η Σίτι αποτύπωσε στο χορτάρι την τρομερή ποιότητα, επικράτησε 3-0 της Γουλβς εκτός και βρέθηκε στην κορυφή!

Ο Χάαλαντ έκανε τη διαφορά σε ακόμα ένα ματς, πήρε τη Σίτι πάνω του και οι «Πολίτες» πέρασαν και από το Molineux, επικρατώντας 3-0 της Γουλβς. Ο Νορβηγός έφτασε τα 100 γκολ σε 99 ματς και η Μάντσεστερ πέρασε πρώτη στην κορυφή της Premier League.

H ομάδα του Πεπ πήρε προβάδισμα στο 56ο δευτερόλεπτο κι έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στη Σίτι. Ο Ντε Μπρόινε έκανε την ασίστ και ο Τζακ Γκρίλις με προβολή πέτυχε το 1-0. Η Γουλβς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 16' η κατάσταση για τους γηπεδούχους έγινε πολύ άσχημη. Ο Χάαλαντ πήρε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0. Μάλιστα, έγραψε τη δική του ιστορία στην Premier League, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ σε τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας ματς. Στο 33' ήρθε και η απευθείας κόκκινη για τον Κόλινς για την... καρατιά στον Γκρίλις και όλα... τελείωσαν για τους «Λύκους».

Κι όμως, η Γουλβς δεν το... παράτησε το ματς, μπήκε δυνατά στην επανάληψη, κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα και είχε τις στιγμές της με τον Νέβες και τον Ποντένσε. Η Γουλβς δεν μπόρεσε να σκοράρει, η Σίτι ανέβασε ρυθμό στο τελευταίο 20λεπτο και σφράγισε τη νίκη.

Στο 69ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε συνδυάστηκε υπέροχα με τον Χάαλαντ, πήρε ξανά τη μπάλα και σέρβιρε υπέροχα για τον Φόντεν, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Το παιχνίδι στη συνέχεια έχασε κάθε ρυθμό, ο Πεπ πέρασε στο ματς τον Πάλμερ, με τον νεαρό να έχει ωραίες ενέργειες και να παίρνει το χειροκρότημα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα