Βασίλισσα Ελισάβετ: Έρχονται νέες αναβολές στην Premier λόγω έλλειψης αστυνομικής δύναμης και... τηλεοπτικών συνεργείων

Κώστας Ζάλιαρης
Βασίλισσα Ελισάβετ: Έρχονται νέες αναβολές στην Premier λόγω έλλειψης αστυνομικής δύναμης και... τηλεοπτικών συνεργείων

bet365

Λύσεις σε... δυσεπίλυτα προβλήματα ψάχνουν στην Premier League, έχοντας βρεθεί πλέον πολύ κοντά σε νέες αναβολές αγώνων λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Μπορεί η EFL να γνωστοποίησε ότι τα δικά της παιχνίδια θα γίνουν όλα κανονικά, αρχής γενομένης από την Τρίτη, ωστόσο, η Premier βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη σπαζοκεφαλιά, με τα... κουκιά να μη βγαίνουν. Δεν αρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για τα γήπεδα, ούτε τα βαν του Sky για την τηλεοπτική κάλυψη!

Η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα, 19 του μηνός και άπαντες κινούνται στους ρυθμούς της τελετής, με αποτέλεσμα η φυσιολογική ροή της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας και του θεάματος για τον κόσμο να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Το SkyNews έχει επιστρατεύσει την πλειοψηφία των βαν των εξωτερικών μεταδόσεων για το θέμα της κηδείας και δεν φτάνουν για τα γήπεδα της Premier! Το SkySports επρόκειτο να έχει την μετάδοση του Άστον ΒίλαΣαουθάμπτον το βράδυ της Παρασκευής, του Τότεναμ Λέστερ την επομένη και τα ματς Μπρέντφορντ Άρσεναλ και Τσέλσι Λίβερπουλ την Κυριακή.

Επιπλέον, έχει στο πρόγραμμα παιχνίδια και από την Championship, αλλά και από την Σκωτία και το γυναικείο πρωτάθλημα.

Το θέμα της επαρκούς αστυνόμευσης είναι επίσης ένα τεράστιο πρόβλημα, από τη στιγμή που υπάρχουν μεγάλα ντέρμπι όπως το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς και το Τσέλσι - Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής.

Το παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί, όπως αναφέρει και η Liverpool Echo, ενώ, κίνδυνος υπάρχει αυτή τη στιγμή και για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Αϊντχόφεν για το Europa League, το βράδυ της Πέμπτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα