Τσέλσι: Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα 18 εκατ. ευρώ για τον Πότερ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Τσέλσι: Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα 18 εκατ. ευρώ για τον Πότερ

bet365

Η Τσέλσι έχει σε πρώτη προτεραιότητα τον Γκρέιαμ Πότερ για τη διαδοχή του Τόμας Τούχελ και έχει εκφράσει ήδη την πρόθεσή της στην Μπράιτον να πληρώσει τα 18 εκατ. ευρώ του buy-out που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Η αναζήτηση του νέου τεχνικού της Τσέλσι προχωρά σε γρήγορους ρυθμούς, μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ το πρωί της Τετάρτης (7/9). Και ο Τοντ Μπόελι με τους συνεργάτες του έχουν θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την περίπτωση του Γκρέιαμ Πότερ, του αρχιτέκτονα της Μπράιτον που φέτος φιγουράρει στην τετράδα της Premier League μετά από έξι αγωνιστικές.

Η διοίκηση των Μπλε έλαβε το «πράσινο φως» από τους Γλάρους να μιλήσει με τον 47χρονο τεχνικό για το ενδεχόμενο συνεργασίας και φέρεται διατεθειμένη να καλύψει άμεσα το ποσό της ρήτρας (buy-out) που υπάρχει στο συμβόλαιό του, το οποίο και φτάνει τα 18,5 εκατομμύρια ευρώ (16 εκατ. λίρες). Οτιδήποτε πάντως αφορά την αποζημίωση προς τον σύλλογο, με τον οποίο ο Πότερ δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, θα συζητηθεί μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση του τελευταίου με την Τσέλσι.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι ετοιμάζει την πρότασή της προς τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος πάντως έχει θέσει ως πρώτο μέλημα τη διάρκεια του project και την όσο το δυνατόν πιο μακροχρόνια προοπτική.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα