Ολυμπιακός – Γκίλμουρ: «Πιέζει για να φύγει από την Τσέλσι»

Newsroom
Ολυμπιακός – Γκίλμουρ: «Πιέζει για να φύγει από την Τσέλσι»

bet365

Ο Μπίλι Γκίλμουρ δεν θέλει να παραμείνει στην Τσέλσι εξαιτίας των πολλών επιλογών που έχει η ομάδα στο κέντρο, όμως η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να τον κρατήσει για κάλυψη τώρα που έχει τραυματισμούς.

Ο 21χρονος Σκωτσέζος κεντρικός μέσος, που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, επιθυμεί να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα ως δανεικός, σύμφωνα με το «Athletic».

Ο νεαρός μπορεί να βρέθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Σαουθάμπτον λόγω των τραυματισμών των Καντέ και Λόφτους-Τσικ, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε και γι' αυτό καταλαβαίνει πως αν μείνει στην ομάδα, θα έχει πολύ περιορισμένο ρόλο. Ο προπονητής του, Τόμας Τούχελ δεν έχει πρόβλημα να φύγει ο παίκτης ως δανεικός την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να πάει κάπου όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής, όμως η διοίκηση της Τσέλσι θεωρεί πως είναι καλύτερο να μείνει εξαιτίας των υπαρχόντων τραυματισμών.

Η Μπράιτον, που φαινόταν να είναι πιο κοντά στην απόκτησή του, δεν μπορεί να τον αποκτήσει, αφού από την μία οι «μπλε του Λονδίνου» δεν θέλουν να τον πουλήσουν και από την άλλη οι «γλάροι» δεν μπορούν να τον πάρουν ως δανεικό, επειδή ήδη έχουν τον Λέβι Κόλγουιλ και δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανόνες της Premier League να έχει μία ομάδα του πρωταθλήματος παραπάνω από ένα δανεικό από την ίδια ομάδα,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα