Γουέστ Χαμ: Έκανε δικό της τον Πακετά με 60 εκατ. ευρώ!

Newsroom
Γουέστ Χαμ: Έκανε δικό της τον Πακετά με 60 εκατ. ευρώ!

bet365

Η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε το deal με τη Λυών για την απόκτηση του Λούκας Πακετά αντί του ποσού - ρεκόρ των 60 εκατομμυρίων και ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο με συμβόλαιο διάρκειας 5+1 ετών.

Κίνηση που - θεωρητικά τουλάχιστον - αλλάζει τη δυναμική της ολοκλήρωσε η Γουέστ Χαμ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Πακετά από τη Λυών αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους!

Ένα ποσό που καθιστά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου ως την ακριβότερη στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας ακόμα και εκείνη του Σεμπαστιάν Αλέ που είχε αποκτηθεί το 2019 από την Άιντραχτ με οικονομικό αντίτιμο τα 52 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του συμβόλαιο διάρκειας 5+1 ετών με τους Hammers.

Την προηγούμενη σεζόν ο Βραζιλιάνος κατέγραψε συνολικά 44 συμμετοχές με τη φανέλα της Λυών, μετρώντας έντεκα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα