Τσέλσι: Κάνει πίσω για Ομπαμεγιάνγκ!

Τσέλσι: Κάνει πίσω για Ομπαμεγιάνγκ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Κάνει πίσω για Ομπαμεγιάνγκ!

bet365

Φθίνει το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά από το χρονικό διάστημα που έχει περάσει και κατά το οποίο δεν επιτεύχθηκε συμφωνία ούτε με την Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και με τον παίκτη.

Ο «Όμπα» φαινόταν να έχει ήδη αποχαιρετήσει το «Καμπ Νόου» και τους «μπλαουγκράνα» μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του από την Άρσεναλ, ωστόσο, όπως αναφέρει ο αγγλικός αθλητικός Τύπος, ίσως τελικά να μην χρειαστεί να φύγει από την Βαρκελώνη.

Η Τσέλσι τον είχε στο ραντάρ της, είχε καταθέσει προσφορά 17,6 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του, ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να συμφωνήσει ούτε με την Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και με τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον έχει περάσει ένας μήνας από τότε και οι «μπλε», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα theAthletic, αρχίζουν να έχουν δεύτερες σκέψεις και να κάνουν πίσω στην περίπτωση του Γκαμπονέζου επιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα