«Αέρας» Άρσεναλ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, το... παλεύει η Νότιγχαμ

Newsroom
«Αέρας» Άρσεναλ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, το... παλεύει η Νότιγχαμ
Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ευκαιρία για το... τρίποντο, ενώ Νότιγχαμ και Τότεναμ αναμένεται να μας χαρίσουν απολαυστικό ματς.

Μετά τις κακές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στη Λίβερπουλ και κατάφερε να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι. Ο Τεν Χαγκ και η ομάδα του δοκιμάζονται στην έδρα της Σαουθάμπτον και θέλουν να εκμεταλλευτούν το momentum. Ο... αέρας που φέρνει η μεταγραφή του Κασεμίρο θα κάνει καλό, ενώ η άμυνα έδειξε να λειτουργεί καλύτερα χωρίς Μαγκουάιρ, με τον Μαρτίνεζ να είναι εντυπωσιακός. Πάμε με την ψυχολογία των κόκκινων διαβόλων και επιλέγουμε το διπλό στο 1.78 στη Stoiximan.

H Mάντσεστερ Σίτι και φέτος είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, ειδικά μετά και την απόκτηση του Χάαλαντ. Υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας και με την ποιότητα που έχει σε όλες τις γραμμές δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Στην έδρα της είναι... αλλο επίπεδο και η παρέα του Ζαχά θα είναι δύσκολο να αντισταθεί. Ίσως πετύχει ένα γκολ, αλλά μέχρι εκεί. Το over 3.5 πληρώνει 2.10 και είναι ευκαιρία.

Η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει με 3/3 το πρωτάθλημα και υποδέχεται τη Φούλαμ του Μίτροβιτς. Οι κανονιέρηδες έχουν μεγάλες βλέψεις για φέτος και θέλουν να χτυπήσουν την πρώτη τετράδα, ενώ αν τους... βγάλει ο δρόμος να ζορίσουν όσο μπορούν τη Σίτι για το πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχουν παίξει ντέρμπι, όμως κόντρα στη Φούλαμ είναι το ακλόνητο φαβορί. Ζεσούς, Όντεγκαρντ, Σάκα κάνουν μαγικά πράγματα στην επίθεση και οδηγούν τους Λονδρέζους. Έχει το εύκολο γκολ και μια εξαιρετική πρόταση είναι το 1 και over 2.5 στο 1.72 στην Stoiximan.

Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Νότιγχαμ κόντρα στην Τότεναμ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετρά 4 βαθμούς μέχρι τώρα και παλεύει όλα τα ματς. Εντυπωσιάζει με τις κινήσεις τις στο μεταγραφικό παζάρι με τελευταίες τον Φρόιλερ, Γκιμπς-Γουάιτ, ενώ έχει κλείσε Οριέ και Σιντιμπέ. Από την άλλη η ανανεωμένη Τότεναμ έχει μεσοεπιθετική γραμμή που σκοτώνει. Κέιν, Σον, Μόουρα, Ριτσάρλισον, Κουλουσέφσκι. Πολλές επιλογές για τον Κόντε. Θα είναι απίθανο να μην βρουν γκολ οι δύο αντίπαλοι και έτσι το G/G στο 1.87 φαντάζει δωράκι.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα