Νότιγχαμ Φόρεστ: Συμφώνησε με τον Σερζ Οριέ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Συμφώνησε με τον Σερζ Οριέ

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Συμφώνησε με τον Σερζ Οριέ

bet365

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πως θα γίνει ο Σερζ Οριέ, που συμφώνησε σε όλα με την αγγλική ομάδα.

Ο 29χρονος Ιβοριανός δεξιός οπισθοφύλακας βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την αγγλική ομάδα και τελικά αυτές καρποφόρησαν φτάνοντας στο deal μεταξύ των δύο πλευρών σύμφωνα με το RMC. Το μόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι να περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις.

Η έλευση του Σερζ Οριέ δεν αποκλείει κι εκείνη του Σιντιμπέ. Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, αφού έληξε φέτος το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την Βιγιαρεάλ. Μάλιστα, ταξίδεψε στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 24 συμμετοχές με το «κίτρινο υποβρύχιο» μοιράζοντας δύο ασίστ και ξεπερνώντας τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Σύμφωνα με τον Λοΐκ Τανζί, ο Οριέ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών ενώ η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα