Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενδιαφέρον για τον Τανγκάνγκα της Τότεναμ

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενδιαφέρον για τον Τανγκάνγκα της Τότεναμ

bet365

Στη μεταγραφική λίστα της Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να βρίσκεται ο νεαρός αμυντικός Τζαφέτ Τζανγκάνγκα, με την Τότεναμ να απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία συνεχίζει να ανιχνεύει την αγορά προκειμένου να ολοκληρώσει την ενίσχυσή της πριν από το τέλος του θερινού παζαριού.

Σύμφωνα με το «Athletic», ένα από τα ονόματα που απασχολούν έντονα τους διοικούντες των Reds είναι και εκείνο του δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού της Τότεναμ, Τζαφέτ Τζανγκάνγκα.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τη νέα σεζόν, όμως ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες η αγορά του δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Οι Λονδρέζοι άλλωστε έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους μνηστήρες πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν μέχρι κεραίας οικονομικά, με τις απαιτήσεις τους να κυμαίνονται κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Τανγκάνγκα κατέγραψε συνολικά 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Τότεναμ - μεταξύ αυτών έντεκα στην Premier League - και θα μπορούσε να έχει ακόμα περισσότερες αν είχε αποφύγει τον τραυματισμό τον περασμένο Γενάρη που τον είχε αφήσει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα