Ομπαμεγιάνγκ: Κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή Τσέλσι και Μπαρτσελόνα

Βασίλης Μπαλατσός
Ομπαμεγιάνγκ: Κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή Τσέλσι και Μπαρτσελόνα

bet365

Οι επαφές της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και το «deal» αναμένεται να κλείσει στα 22 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα πέντε εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους.

Η Τσέλσι έχει μείνει χωρίς σέντερ φορ μετά την πώληση του Τίμο Βέρνερ και τον δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου. Στις πρώτες αγωνιστικές ο Τόμας Τούχελ δοκίμασε τόσο τον Κάι Χάρβερτς όσο και τον Στέρλινγκ στην κορυφή, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και πλέον κινείται δυνατά για επιθετικό και πιο συγκεκριμένα για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το «deal» με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Γκαμπονέζου σέντερ φορ είναι κοντά στην ολοκλήρωση του. Πρόκειται για μια μεταγραφή που ευνοεί και τις τρεις πλευρές. Η Τσέλσι «πονάει» στην επίθεση, ο ποδοσφαιριστής έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα με τη μεταγραφή Λεβαντόφσκι και οι Μπλαουγκράνα χρειάζονται τουλάχιστον 20 εκατομμύρια για να δηλώσουν στη Λίγκα τον νεοαποκτηθέντα Ζιλς Κουντέ.

Η συμφωνία των δυο πλευρών αναμένεται να κλειδώσει αντί 22 εκατομμυρίων ευρώ συν ακόμα πέντε εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους. Σε 23 συμμετοχές με τους Καταλανούς στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν μέτρησε 13 γκολ και μια ασίστ. Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει εμπειρία από την Premier League, καθώς έχει 163 εμφανίσει με 92 γκολ και 21 ασίστ με την Άρσεναλ σε μια τετραετία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα