Τσέλσι: Ο Τούχελ αρνήθηκε να δώσει στη Λιντς τα εύσημα για τη νίκη και ισχυρίστηκε ότι «έπρεπε να πάρουμε λεωφορείο» για το Γιορκσάιρ

Newsroom
Τσέλσι: Ο Τούχελ αρνήθηκε να δώσει στη Λιντς τα εύσημα για τη νίκη και ισχυρίστηκε ότι «έπρεπε να πάρουμε λεωφορείο» για το Γιορκσάιρ

bet365

Η Τσέλσι υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από τη Λιντς την Κυριακή, αλλά ο προπονητής της, Τόμας Τούχελ, είπε ότι η ομάδα του ήταν «σαφώς η καλύτερη ομάδα» στο Έλαντ Ρόουντ.

Τα γκολ των Άαρονσον και Χάρισον σφράγισαν μια εμφατική νίκη για τη Λιντς, που συνέχισε το αήττητο ξεκίνημά της στην Premier League φέτος, με «τριάρα» κόντρα στην Τσέλσι. Έχοντας ξοδέψει 170 εκατομμύρια λίρες στη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού, οι «μπλε» ήταν απογοητευτικοί στα μετόπισθεν, ειδικά όταν η Λιντς άσκησε πίεση.

Ο Μεντί έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Άαρονσον, ενώ ο νεοαποκτηθείς Καλιντού Κουλιμπαλί, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από ένα απερίσκεπτο τάκλιν αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, έδωσε μια συνέντευξη που προκάλεσε πολλά σχόλια. Ανέφερε το γεγονός ότι αυτός και το σταφ του χρειάστηκε να υπομείνουν μια «μεγάλη διαδρομή με το λεωφορείο» από το Λονδίνο στο Γιορκσάιρ.

«Ό,τι μπορεί να πάει στραβά, πήγε στραβά», είπε ο Τούχελ στο BBC. «Ξεκίνησε χθες [Σάββατο]. Δεν είχαμε αεροπλάνο να φτάσουμε, οπότε ήρθαμε με το λεωφορείο. Οι παίκτες μπορούσαν να πετάξουν, αλλά για το προπονητικό επιτελείο ήταν μια μεγάλη διαδρομή με το λεωφορείο. Συνεχίστηκε σήμερα. Χάσαμε το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά, όπου ήμασταν σαφώς καλύτεροι και είχαμε τεράστιες ευκαιρίες.

Πολλές επαφές στο κουτί αλλά χάναμε το γκολ και δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε. Στη συνέχεια σταματήσαμε να κάνουμε αυτό που κάναμε καλά και δώσαμε δύο δώρα. Ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα. Δεν βλέπω ότι οι στημένες φάσεις και το αυτογκόλ [λάθος του Mendy] οφείλονται στο στυλ. Είναι λάθη. Αν δίνουμε γκολ σαν αυτό που είναι εντελώς περιττά και όταν είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι, δεν μπορούμε να κερδίσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα