Τσέλσι - Τότεναμ: Ο υπεύθυνος VAR παραδέχτηκε το λάθος του

Newsroom
Τσέλσι - Τότεναμ: Ο υπεύθυνος VAR παραδέχτηκε το λάθος του

bet365

Ο προπονητής της Τσέλσι αλλά και οι περισσότεροι οπαδοί της ήταν έξαλλοι με την απόφαση του VAR να μην καταλογίσει παράβαση όταν ο Ρομέρο τράβηξε τα μαλλιά του Κουκουρέγια, κι ο υπεύθυνος VAR, Μάικ Ντιν, παραδέχτηκε ότι έκανα λάθος.

Ο Μάικ Ντιν, ο υπεύθυνος του VAR, στο 2-2 της Τότεναμ με την Τσέλσι την Κυριακή, παραδέχτηκε ότι πήρε λάθος απόφαση στη φάση που ο Κριστιάν Ρομέρο τράβηξε τα μαλλιά του Μαρκ Κουκουρέγια!

Ο Ρομέρο τράβηξε από τα μαλλιά τον νεοαποκτηθέντα άσο των «μπλε» και τον έριξε στο έδαφος, λίγες στιγμές πριν από το κόρνερ από το οποίο ο Χάρι Κέιν ισοφάρισε στο 96ο λεπτό για τους Σπερς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο διαιτητής, Άντονι Τέιλορ, αποφάσισε να μην δώσει στην Τσέλσι φάουλ και ο Ντιν επέλεξε να μην ζητήσει από τον Τέιλορ να δει την φάση στο VAR εξετάζοντας την περίπτωση κόκκινης κάρτας για βίαιη συμπεριφορά.

«Δεν θα μπορούσα να πάρω εγώ απόφαση ως VAR, αλλά θα μπορούσα να συστήσω στον Τέιλορ να επισκεφτεί την περιοχή ελέγχου των διαιτητών για να εξετάσει μια πιθανή κόκκινη κάρτα», έγραψε ο Ντιν στη στήλη του στην Daily Mail.

«Στα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάστηκε να μελετήσω τον Ρομέρο να τραβάει τα μαλλιά του Κουκουρέγια, δεν το θεώρησα βίαιη πράξη. Έκτοτε, μελέτησα το βίντεο, μίλησα με άλλους διαιτητές και, μετά από σκέψη, θα έπρεπε να είχα ζητήσει από τον Τέιλορ να επισκεφτεί το μόνιτορ του στον αγωνιστικό χώρο για να ρίξει μια ματιά. Ο διαιτητής στο γήπεδο έχει πάντα τον τελευταίο λόγο», πρόσθεσε.

Η παραδοχή του 54χρονου αφήνει την Professional Game Match Officials Ltd (PGMOL), το σώμα των διαιτητών, ανοιχτό σε κατηγορίες για ασυνέπεια — η στήλη του εμφανίστηκε τρεις ημέρες αφότου η PGMOL ρωτήθηκε για το περιστατικό και δεν αποδέχτηκε ότι είχε γίνει λάθος!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα