Μάντσεστερ Σίτι: Μένει στην ομάδα ο Μπερνάρντο Σίλβα

Μάντσεστερ Σίτι: Μένει στην ομάδα ο Μπερνάρντο Σίλβα

Σωτήρης Μυκονίου
Μάντσεστερ Σίτι: Μένει στην ομάδα ο Μπερνάρντο Σίλβα

bet365

Ο Μπερνάρντο Σίλβα επέλεξε να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι και την φετινή χρονιά παρά την επιθυμία που είχε εκφράσει να αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος μέσος είχε ένα έντονο «φλερτ» με τους Καταλανούς για δεύτερο σερί καλοκαίρι, όμως αυτό δεν είχε θετική έκβαση ούτε φέτος. Και μάλιστα, ακριβώς όπως και πέρυσι, παρ' ότι γράφονταν πολλά για συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα, δεν έφτασε ποτέ καμία επίσημη πρόταση και στα γραφεία της Μάντσεστερ Σίτι.

Επομένως λίγο η αδράνεια που υπήρξε από τους «μπλαουγκράνα» στο θέμα του και λίγο πως ο χρόνος πλέον έχει κυλήσει αρκετά και απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οδήγησαν τον Μπερνάρντο Σίλβα στην απόφαση να παραμείνει και φέτος στους «πολίτες» σύμφωνα με το «Athletic».

Άλλωστε βρίσκεται σε μία ομάδα που ο προπονητής τον υπολογίζει και τον εκτιμάει πολύ ενώ μπορεί να διεκδικήσει και πολλά τρόπαια και διακρίσεις. Απλώς δεν θα έχει την δυνατότητα που θα είχε στην Μπαρτσελόνα να πάρει... σπίτι τη φανέλα του βασικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα