Τσέλσι - Τότεναμ: Έντονη «κοκορομαχία» Κόντε-Τούχελ και παρ' ολίγον σύρραξη μετά το γκολ της Τότεναμ (vid)

Newsroom
Τσέλσι - Τότεναμ: Έντονη «κοκορομαχία» Κόντε-Τούχελ και παρ' ολίγον σύρραξη μετά το γκολ της Τότεναμ (vid)

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε πανηγύρισε επιδεικτικά μπροστά στον Τόμας Τούχελ, ο Γερμανός απάντησε στην πρόκληση και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στους πάγκους των Τσέλσι και Τότεναμ μετά το γκολ του Χόιμπιεργκ για το 1-1.

Όση ένταση δεν είχε το ντέρμπι μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ σε 67 λεπτά παιχνιδιού, την απέκτησε μονομιάς στη φάση του 68ου λεπτού. Αντόνιο Κόντε και Τόμας Τούχελ πρωταγωνίστησαν σε μια σπάνια αψιμαχία μπροστά από τον τέταρτο διαιτητή, μετά το γκολ ισοφάρισης της Τότεναμ, το οποίο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Μπλε για επιθετικό φάουλ στον Χάβερτς στην αρχή της φάσης.

Με την επίτευξη του γκολ από τον Χόιμπιεργκ με συρτό σουτ για το 1-1, ο Ιταλός τεχνικός των Σπερς το πανηγύρισε έξαλλα και επιδεικτικά προς τον Γερμανό συνάδελφό του, ο οποίος έσπευσε να παραπονεθεί στον τέταρτο και η ατμόσφαιρα δεν άργησε να... μυρίσει «μπαρούτι». Οι δύο τους ήρθαν μέτωπο με μέτωπο και αμέσως οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, σε μια κατάσταση που λίγο έλειψε να ξεφύγει, αλλά εν τέλει «έσβησε» μετά και τις κίτρινες κάρτες που είδαν οι δύο τεχνικοί και οι βοηθοί τους από τον Άντονι Τέιλορ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα