Φάμπρεγας: «Πέταξα την πίτσα στον Φέργκιουσον γιατί... δεν είχα κουράγιο να μπλεχτώ στον καυγά»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Φάμπρεγας: «Πέταξα την πίτσα στον Φέργκιουσον γιατί... δεν είχα κουράγιο να μπλεχτώ στον καυγά»! (vid)
Έπειτα από 18 χρόνια, ο Σεσκ Φάμπρεγας αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πέταξε ένα κομμάτι πίτσα και αυτό προσγειώθηκε κατά λάθος στον Φέργκιουσον, στον μεγάλο καυγά που είχε ξεσπάσει στ' αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ»!

Ο Ισπανός νυν μέσος της Κόμο, με την οποία θ' αποκομίσει εμπειρίες από την Serie B τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναφέρθηκε στο πασίγνωστο περιστατικό όπου ήταν τελικά ο δράστης της... ιπτάμενης πίτσας που είχε προσγειωθεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Το γεγονός σημειώθηκε τη στιγμή που οι παίκτες των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν πιαστεί στα χέρια μετά από το φινάλε του αήττητου σερί 49 αγώνων στο «κανονιέρηδων», με ήττα (2-0) στο «Θέατρο των Ονείρων».

Στ' αποδυτήρια είχε γίνει το ... έλα να δεις, με τον Φάμπρεγας ν' αποκαλύπτει έπειτα από 18 χρόνια ότι: «Πεινούσα τρομερά και δεν είχα κουράγιο να μπλεχτώ στον καυγά. Έτσι πέταξα το κομμάτι με την πίτσα γιατί δεν είχα δύναμη να πάω να τσακωθώ. Και επιπλέον ήταν κάτι... θηρία εκεί, όλοι πολύ μεγαλόσωμοι παίκτες που τσακώνονταν»!

@itvsport

Cesc Fabregas describes the infamous ‘Pizzagate’ 👀🍕

♬ original sound - ITV Sport

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα