Νότιγχαμ: Πολύ κοντά στον Φρόιλερ που πέρυσι απέκλεισε τον Ολυμπιακό με την Αταλάντα

Newsroom
Νότιγχαμ: Πολύ κοντά στον Φρόιλερ που πέρυσι απέκλεισε τον Ολυμπιακό με την Αταλάντα

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην αγορά του διεθνή Ελβετού χαφ της Αταλάντα, Ρέμο Φρόιλερ, στον οποίον προσφέρουν συμβόλαιο οκτώ εκατομμυρίων λιρών.

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι «Κόκκινοι» στο πρώτο τους ματς στην πρώτη κατηγορία του Νησιού μετά από 23 χρόνια αναμονής ηττήθηκαν από την Νιούκαστλ στο «St James' Park».

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κάνει 12 μεταγραφές μέχρι στιγμής στο θερινό μεταγραφικό παζάρι και θα συνεχίσει. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η Νότιχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην 13η κίνηση της, καθώς έχει προφορική συμφωνία με τον διεθνή Ελβετό χαφ Ρέμο Φρόιλερ, ο οποίος μπορεί να αναβαθμίσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του Στιβ Κούπερ.

Το αγγλικό κλαμπ κατέθεσε πρόταση με ετήσιες αποδοχές της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων λιρών και συμφώνησε με τον 30χρονο μέσο, όμως πλέον πρέπει να ευδοκιμήσουν και οι δύσκολες διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα. Ο Ελβετός αγωνίζεται στους Μπεργκαμάσκι από τον Γενάρη του 2016 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 43 συμμετοχές με δυο δυο γκολ και έξι ασίστ σε περισσότερα από 3.500 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έπαιξε και στα δυο ματς της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα