Premier League: Σκέψεις οι συνομιλίες μεταξύ διαιτητών και VAR να' ναι διαθέσιμες στο κοινό μετά τους αγώνες

Newsroom
Premier League: Σκέψεις οι συνομιλίες μεταξύ διαιτητών και VAR να' ναι διαθέσιμες στο κοινό μετά τους αγώνες

bet365

Η Premier League σχεδιάζει να δίνει πρόσβαση στο κοινό στις ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ διαιτητών και VAR μετά τους αγώνες!

Πώς θα σας φαινόταν μετά την ολοκλήρωση κάθε αγώνα να είχατε πρόσβαση στις συνομιλίες των διαιτητών της αναμέτρησης με εκείνους του VAR; Η Premier League σχεδιάζει να διαθέσει στους φιλάθλους τις συνομιλίες μεταξύ των ρέφερι μετά από κάθε ματς. Στόχος του σχεδίου είναι να αυξηθεί η διαφάνεια σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις και ο διευθύνων σύμβουλος της λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς, επιβεβαίωσε ότι η ιδέα είχε ευρεία υποστήριξη.

Φυσικά το πλάνο αφορά στην κυκλοφορία του ήχου μετά το τέλος του αγώνα, καθώς οι νομοθέτες του ποδοσφαίρου δεν επιτρέπουν ζωντανές μεταδόσεις. Η πρακτική είναι ήδη σε εφαρμογή στο Major League (MLS) των ΗΠΑ του οποίου ο επικεφαλής διαιτησίας, Χάουαρντ Γουέμπ, πρόκειται να επιστρέψει στην Premier League ως νέος αρχιδιαιτητής, με μια σειρά από νέες αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημοσιοποίησης των συνομιλιών των διαιτητών στο Youtube.

Ο Μάστερς τόνισε: «Υπάρχει μια γενική άποψη ότι [η κυκλοφορία του ήχου] είναι θετικό πράγμα. Υπάρχει η επιθυμία να είμαστε πιο ανοιχτοί με τους οπαδούς σχετικά με τη λήψη αποφάσεων από τους διαιτητές και τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνουμε, πρέπει να δουλέψουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα