Έρικσεν: «Απέρριψα τη Γιουνάιτεντ τρεις φορές πριν υπογράψω αυτό το καλοκαίρι»

Newsroom
Έρικσεν: «Απέρριψα τη Γιουνάιτεντ τρεις φορές πριν υπογράψω αυτό το καλοκαίρι»

bet365

Ο Δανός διεθνής παραδέχθηκε ότι μίλησε με τους Φαν Χάαλ, Μουρίνιο, Σόλσκιερ για μια πιθανή μεταγραφή στο «Όλντ Τράφορντ» ενώ ήταν στην Τότεναμ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, πριν μετακομίσει τελικώς στο «Ολντ Τράφορντ» αυτό το καλοκαίρι. Ο διεθνής Δανός εντάχθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» ως free agent τον περασμένο μήνα, μετά τη λήξη του βραχυπρόθεσμου συμβολαίου του με την Μπρέντφορντ.

Ωστόσο ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν στόχος της Γιουνάιτεντ από τότε που εντάχθηκε στην Τότεναμ το 2013, αλλά αντί να επιλέξει το Μάντσεστερ, πέρασε επτά χρόνια στο κλαμπ του Λονδίνου και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ίντερ προτού επιστρέψει στην Premier League και την Μπρέντφορντ.

Όπως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Σπερς, μίλησε με τρεις διαφορετικούς προπονητές της ομάδας του Μάντσεστερ, τον Λούις φαν Χάαλ, τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ...

«Όταν ήμουν στους Spurs, μίλησα με κάθε προπονητή που ήταν εδώ, στη Γιουνάιτεντ, για να δω ποια ήταν η κατάσταση. Για μένα, τότε δεν ήταν η ώρα να μετακομίσω. Ήμουν στους Spurs για πολύ καιρό και ήθελα να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό, έτσι πήγα στην Ίντερ και κατέληξα να περάσω υπέροχα. Αλλά τότε προφανώς κάτι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι και αυτό άλλαξε την επαγγελματική πορεία που είχα στο μυαλό μου, έτσι επέστρεψα στην Αγγλία, πρώτα στη Μπρέντφορντ. Το να είμαι εδώ [στη Γιουνάιτεντ] είναι κάτι που δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί πριν από ένα χρόνο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε».

Η Τότεναμ είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Έρικσεν ξανά αυτό το καλοκαίρι, αν και ο παίκτης ξεκαθαρίζει ότι η επιστροφή στο βόρειο Λονδίνο δεν ήταν ποτέ σοβαρή πιθανότητα. «Ήταν μόνο συζητήσεις», είπε συγκεκριμένα. «Οι Σπερς δεν ήρθαν ποτέ με κάποια πρόταση, οπότε δεν με ενδιέφερε να επιστρέψω στην Τότεναμ εκείνη την εποχή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ θετική και είχα καλές συζητήσεις μαζί τους. Ήταν πολύ θετικό το κλίμα από τα πρώτα τηλεφωνήματα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα