Άστον Βίλα: Διέρρευσε η λίστα με τα πρόστιμα που επιβάλει ο Τζέραρντ στους παίκτες!

Άστον Βίλα: Διέρρευσε η λίστα με τα πρόστιμα που επιβάλει ο Τζέραρντ στους παίκτες!

Newsroom
Άστον Βίλα: Διέρρευσε η λίστα με τα πρόστιμα που επιβάλει ο Τζέραρντ στους παίκτες!

bet365

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η λίστα με τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν ανάλογα με το παράπτωμα στο οποίο έχουν υποπέσει οι παίκτες της Άστον Βίλα!

Ο Στίβεν Τζέραρντ κάνει τα πάντα για να βελτιώσει τα αγωνιστικά στάνταρ της Άστον Βίλα. Μεταξύ άλλων ο άλλοτε θρύλος της Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα αυστηρός με το θέμα της πειθαρχίας επιβάλλοντας χρηματικά πρόστιμα στους παίκτες της ομάδας για μια... μεγάλη λίστα από παραπτώματα όπως, για παράδειγμα 200 λίρες για κάθε ΕΝΑ λεπτό που καθυστερούν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση!

Οι «χωριάτες» τερμάτισαν 14οι στην Premier League της περυσινής σεζόν κι ο «Stevie G» που ανέλαβε τη Βίλα τον περασμένο Νοέμβριο - στοχεύει στο top-10 στην επερχόμενη εκστρατεία, η οποία ξεκινά στις 6 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του φαίνεται να είναι και μια λίστα με τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους παίκτες. Λίστα που διεύρρευσε και φυσικά έχει γίνει viral!

Η καθυστέρηση στο γήπεδο για προπόνηση είναι πολύ... ακριβό χόμπι αφού κοστίζει 200 £ το λεπτό, ενώ το να ξεχάσουν να φέρουν μια τούρτα γενεθλίων σε κάποιον συμπαίκτη τους που γιορτάζει επισύρει πρόστιμο 50 λίρες!

Άλλα πρόστιμα περιλαμβάνουν: το να μην αφήνουν τις σαγιονάρες στο ντους (100 £), να μην αφήνουν μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι του δείπνου (£100). Επίσης, αν κάποιος παίκτης αποβληθεί από έναν αγώνα (με κόκκινη κάρτα) τότε πρέπει να βγάλει έξω για φαγητό όλη την ομάδα εντός τεσσάρων εβδομάδων από την ημέρα της αποβολής του!

villa

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα