Γιουνάιτεντ: : Ο Τεν Χαγκ απέβαλε παίκτη από παιχνίδι της περιοδείας αφού καθυστέρησε δύο φορές στις συναντήσεις

Γιουνάιτεντ: : Ο Τεν Χαγκ απέβαλε παίκτη από παιχνίδι της περιοδείας αφού καθυστέρησε δύο φορές στις συναντήσεις

Newsroom
Γιουνάιτεντ: : Ο Τεν Χαγκ απέβαλε παίκτη από παιχνίδι της περιοδείας αφού καθυστέρησε δύο φορές στις συναντήσεις

bet365

Ο Έρικ τεν Χαγκ φέρεται να απέκλεισε ένα αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα σχέδιά του στην περιοδεία προετοιμασίας του συλλόγου, αφού εμφανίστηκε δύο φορές αργοπορημένος στις συναντήσεις της ομάδας.

Ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον σύλλογο αγγίζοντας σχεδόν το τέλειο στην preseason περιοδεία του στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία. Οι παίκτες φαίνεται πως έχουν αποδεχτεί τις αυστηρές μεθόδους του, μετά και την παραδειγματική τιμωρία ενός ατόμου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» έχει -όπως είναι γνωστό- εισαγάγει συγκεκριμένους κανόνες σχετικά με τον χρόνο προσέλευσης, τη διατροφή και την κατανάλωση αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας λοιπόν ένας παίκτης που δεν κατονομάζεται καθυστέρησε δύο φορές στις συναντήσεις της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι ήταν μέρος των σχεδίων του Ολλανδού για ένα επερχόμενο φιλικό στην Αυστραλία, το άτομο αποσύρθηκε ως τιμωρία, σύμφωνα με το The Athletic.

Ο Τεν Χαγκ είχε υποσχεθεί ακόμη και στο παρελθόν ότι θα «πολεμήσει» τα φαινόμενα απειθαρχίας στην ομάδα! «Όταν θέλεις να έχεις αποτελέσματα, χρειάζεσαι ομάδα», είπε. «Είναι οργάνωση, συνεργασία και επίσης πειθαρχία. Όταν δεν υπάρχει πειθαρχία τριγύρω, δεν θα τη βρεις ούτε στο γήπεδο. Είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα. Θα πω σε κάθε παίκτη τι περιμένω από αυτούς. Έχω υψηλά στάνταρ γιατί είσαι εδώ, παίζεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πρέπει να το δείχνεις κάθε μέρα στο γήπεδο. Γιατί δεν ενεργείτε σύμφωνα με τα πρότυπά σας; Αυτή είναι μια προσδοκία που έχω. Νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά. Οι παίκτες ανταποκρίνονται καλά στις απαιτήσεις που έχουμε».

Οι αυστηροί κανόνες του Τεν Χαγκ και οι νέες μέθοδοι παιχνιδιού έχουν κερδίσει πολλά μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του επί χρόνια τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα. «Χρειαζόμασταν μια καλύτερη κουλτούρα, να σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο, τίποτα άλλο», είπε ο Ισπανός πορτιέρε όταν ρωτήθηκε για τη φιλοσοφία του νέου προπονητή του. «Φυσικά, δεν μπορείς να αργήσεις. Άνθρωποι που δουλεύουν στις δουλειές τους, δεν μπορούν να αργούν. Οπότε πιστεύω ότι δεν μπορείς να αργήσεις στην προπόνηση, δεν μπορούμε να αργήσουμε στις συναντήσεις. Έτσι είναι η ζωή, πρέπει να είσαι στην ώρα σου και επαγγελματίας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα