Κλοπ: «Πάλι η Σίτι πρωταθλήτρια τη νέα σεζόν» (vid)

Κλοπ: «Πάλι η Σίτι πρωταθλήτρια τη νέα σεζόν» (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ πρόλαβε τον Πεπ Γκουαρδιόλα για φέτος και τα πρώτα mind games ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου του ανήκουν, με τον Γερμανό κόουτς να χρίζει ήδη την Σίτι Πρωταθλήτρια Αγγλίας για το 2023.

Ο Kloppo μίλησε στο SkySports και μάλλον θέλησε να διώξει την πίεση από τους ποδοσφαιριστές του λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Αν και πέρυσι χάθηκε για λίγα λεπτά ο τίτλος παρά το προβάδισμα της Άστον Βίλα με δύο τέρματα στο «Etihad», ο κόουτς της Λίβερπουλ αποθέωσε την μεγάλη αντίπαλο της ομάδας του και ανέφερε πως:

«Και τη νέα σεζόν η Σίτι θα είναι Πρωταθλήτρια. Θα είναι ξανά μια μεγάλη μάχη, αλλά φαίνεται πως η Σίτι θα πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα. Αν εμείς δεν το είχαμε πάρει το 2020, τότε θα είχαν 5-6 διαδοχικούς τίτλους, που είναι τρελό για το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να δούμε τι μπορεί να γίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα