Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την σταμάτησαν η βροχή και η Άστον Βίλα (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την σταμάτησαν η βροχή και η Άστον Βίλα (vids)

bet365

Με τον καιρό κόντρα και την βροχή να πέφτει ασταμάτητα στο Περθ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λίγα δευτερόλεπτα δεν συνέχισε με το απόλυτο στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, αφού η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ έφτασε στο τελικό 2-2 στο 90' + 3'.

Τα τρία από τα τέσσερα φιλικά ματς των «κόκκινων διαβόλων» για το φετινό καλοκαίρι είναι... τεστ ενόψει της νέας σεζόν στην Premier League και σε όλα οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ έχουν ανταποκριθεί σχετικά άρτια.

Μετά το 4-0 επί της Λίβερπουλ και το 4-1 που μεσολάβησε με την Melbourne Victory, ήρθε το 3-1 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και τώρα το σερί σταμάτησε με το τελικό 2-2 με αντίπαλο την Άστον Βίλα.

Ο Τεν Χαγκ έδωσε φανέλα βασικού στους Φαν ντε Μπεεκ και Μαρσιάλ, ωστόσο, το σκορ άνοιξε ο Σάντσο στο 25ο λεπτό έπειτα από ωραίο γύρισμα του Σο από αριστερά, έχοντας κάνει το overlap.

Το δεύτερο τέρμα για τη Γιουνάιτεντ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Κας αφού το βολέ που επιχείρησε ο Ράσφορντ κόντραρε στον αμυντικό των «χωριατών» που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Βίλα ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, ο Μπέιλι που είχε μπει με αλλαγή έκανε εξαιρετική κούρσα και ωραίο αριστερό σουτ στο 49' για να μειώσει σε 2-1, ενώ, λίγο αργότερα ο Χάρι Μαγκουάιρ κατάφερε ν' αντιδράσει σωστά και να πέσει με τάκλιν ώστε να μην επιτρέψει το γκολ από πλάγια θέση.

Τελικά στο 90' + 3' ο Καλούμ Τσέιμπερς βρήκε δίχτυα για να διαμορφώσει το ισόπαλο αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης και να στερήσει από τη Γιουνάιτεντ το 4x4.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα