Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν «μασάει» η Ρεάλ απ' την στρατηγική του Πορτογάλου

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν «μασάει» η Ρεάλ απ' την στρατηγική του Πορτογάλου

bet365

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Ρεάλ έχει «διαβάσει» την στρατηγική του Κριστιάνο Ρονάλντο με τις συζητήσεις του ατζέντη του με ανθρώπους της Ατλέτικο, και δεν την «πατάει».

Ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της μεταγραφικής αγοράς. Ο Πορτογάλος, αποφασισμένος να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -κυρίως- επειδή δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Champions League, έχει συνδεθεί με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Τελευταίος εξ' αυτών; Η Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια φήμη που μεγαλώνει όσο περνούν οι μέρες και κρατά την ισπανική πρωτεύουσα σε εγρήγορση γιατί, μετά από εννέα χρόνια στη Ρεάλ, το να δεις τον Πορτογάλο ντυμένο στα ερυθρόλευκα θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερες από μία απογοητεύσεις (και στις δύο πλευρές).

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, αυτό το σκηνικό θυμίζει ό,τι είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως λίγο πριν την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ, λίγες μόλις βδομάδες πριν, ήταν πολύ κοντά στην Σίτι, τη μισητή συμπολίτισσα. Αλλά τελικά λόγω πίεσης από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον ποδοσφαιρικό πατέρα του Πορτογάλου, ήρθε η επιστροφή στο «Όλντ Τράφορντ».

Γι' αυτό πιστεύεται ότι ο σούπερ σταρ με ιθύνοντα νου τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες, επιχειρούν να κάνουν το ίδιο και φέτος, χαράσσοντας την ίδια στρατηγική. Αν και πάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, η Ρεάλ Μαδρίτης, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται την επιστροφή του CR7 κι ας υπήρξε κάποτε το μεγάλο της αστέρι.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Πορτογάλος είναι ακόμα μετέωρος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα