Χάαλαντ στον Γκρίλις: «Η μεταγραφή μου κόστισε τα μισά από τη δική σου»

Χάαλαντ στον Γκρίλις: «Η μεταγραφή μου κόστισε τα μισά από τη δική σου»

Newsroom
Χάαλαντ στον Γκρίλις: «Η μεταγραφή μου κόστισε τα μισά από τη δική σου»

bet365

Ο Τζακ Γκρίλις υποστηρίζει ότι ο φορμαρισμένος Έρλινγκ Χάαλαντ θα είναι «ασταμάτητος» την πρώτη του σεζόν στην Premier League, με τον Νορβηγό να του απαντάει ότι δεν αισθάνεται πίεση καθώς κόστισε μόλις τα μισά από τον Άγγλο σταρ!

Νέο bromance στην Μάντσεστερ Σίτι με τον Τζακ Γκρίλις και τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις και μεγάλες ατάκες!

Ο Άγγλος εξτρέμ έβγαλε το καπέλο στον νέο επιθετικό της ομάδας, τονίζοντας πως θα' ναι «ασταμάτητος» στην πρώτη του σεζόν στην Premier League με τον Νορβηγό να του δίνει «πληρωμένη» απάντηση.

Ο 22χρονος επιθετικός έμεινε εκτός στη νίκη των «πολιτών» το πρωί της Πέμπτης επί της Κλαμπ Αμέρικα, αλλά πρόκειται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Γκριν Μπέι, πριν η Σίτι κατευθυνθεί για το Μάντσεστερ.

«Ο Έρλινγκ φαινόταν καλός στην προπόνηση και μόλις φτάσει σε πλήρη φυσική κατάσταση θα είναι ασταμάτητος», είπε ο Γκρίλις. «Ανυπομονώ να παίξω μαζί του και πραγματικά ανυπομονώ. Μάλιστα μου είπε, "Είμαι μόνο στη μισή τιμή από σένα, οπότε δεν έχω πίεση". Προφανώς θα υπάρχουν πάντα μεγάλες προσδοκίες, αλλά στις μέρες μας πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Υποθέτω ότι αν χάσει μια ευκαιρία ή οτιδήποτε άλλο, τότε οι άνθρωποι θα έχουν πάντα κάτι να πουν».

Ο Χάαλαντ είναι γνωστός ως ευθύς συνομιλητής και ο Γκρίλις πρόσθεσε για τον νεαρό στράικερ πως: «Είναι ένας υπέροχος τύπος, ένας λαμπρός τύπος. Την πρώτη μέρα που τον συνάντησα πήραμε ένα αυτοκίνητο μαζί και ακόμα και μετά από εκείνη τη βόλτα σκέφτηκα, "τι τύπος". Είναι τόσο προσγειωμένος και αρκετά μπροστά με τον τρόπο που είναι. Το συνηθίζεις ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα