Νότιγχαμ Φόρεστ: Κλείνει Ο' Μπράιεν και Τόφολο από Χάντερσφιλντ

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Κλείνει Ο' Μπράιεν και Τόφολο από Χάντερσφιλντ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών, αφού βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση των Ο' Μπράιεν και Τόφολο από την Χάντερσφιλντ.

Τα «tricky trees» συνεχίζουν να ενισχύονται ενόψει της μεγάλης επιστροφής τους στην Premier League κι αυτή τη φορά στοχεύουν στην απόκτηση πακέτου δύο παικτών από την ίδια ομάδα. Στο στόχαστρό τους βρίσκονται οι Λιούις Ο' Μπράιεν και Χάρι Τόφολο της Χάντερσφιλντ, με την οποία έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία για την πώληση των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο πρώτος είναι 23χρονος Άγγλος κεντρικός μέσος που πέρυσι έφτασε το εντυπωσιακό νούμερο των 50 εμφανίσεων με την φανέλα της ομάδας του έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ σε περισσότερα από 4.000 αγωνιστικά λεπτά. Ο δεύτερος είναι 26χρονος Άγγλος αριστερός μπακ, ο οποίος ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 48 συμμετοχές σκοραρόντας έξι τέρματα και μοιράζοντας οκτώ ασίστ σε 4.000 αγωνιστικά λεπτά.

Απομένει οι δύο παίκτες να τα βρουν με την Νότιγχαμ Φόρεστ στους προσωπικούς όρους των συμβολαίων τους και να περάσουν ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα