Τσέλσι: Επαφή με Κουλιμπαλί, ζόρικη η Νάπολι

Τσέλσι: Επαφή με Κουλιμπαλί, ζόρικη η Νάπολι

bet365

Αν και η Νάπολι έχει δείξει πως δεν θέλει να χάσει τον παίκτη, η Τσέλσι φέρεται να μίλησε με τον εκπρόσωπο του Κουλιμπαλί ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να διατηρηθεί στο μπλοκάκι των ανθρώπων της Τσέλσι και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, από τη στιγμή που αποχώρησαν και μάλιστα ως ελεύθεροι οι Κρίστενσεν και Ρούντιγκερ από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η «μάχη» για τον Ντε Λιχτ δείχνει να χάνεται λόγω της προσπάθειας που κάνει η Μπάγερν πείθοντας τον ποδοσφαιριστή κι έτσι οι «μπλε» δείχνουν να στρέφονται στην περίπτωση του Σενεγαλέζου αμυντικού της Νάπολι.

Όπως αναφέρει το SkySport Italia υπήρξε επαφή των Λονδρέζων με την πλευρά του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, ωστόσο, οι Ναπολιτάνοι δεν είναι τόσο θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Κουλιμπαλί.

«Είναι παίκτης – κλειδί για εμάς, Δεν υπάρχει καμία πρόταση στοι τραπέζι. Του έχουμε προσφέρει 6 εκατ.ευρώ το χρόνο και μελλοντική θέση στη διοίκηση» ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή ο τεχνικός διευθυντής των «παρτενοπέι», Γκουϊντολί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα