Λίβερπουλ: Πήγε Ταϊλάνδη με Τσιμίκα και συνολικά 37 παίκτες

Λίβερπουλ: Πήγε Ταϊλάνδη με Τσιμίκα και συνολικά 37 παίκτες

Newsroom
Λίβερπουλ: Πήγε Ταϊλάνδη με Τσιμίκα και συνολικά 37 παίκτες

bet365

Η Λίβερπουλ ανακοινώσε την αποστολή της για την περιοδεία της σε Μπανγκόκ και Σιγκαπούρη, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι στους 37 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (10/7) η Λίβερπουλ για να δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Την Τρίτη (12/07) η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσει στο «Ρατζαμανγκάλα Στέιντιουμ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων» και εν συνεχεία οι «Reds» θα μεταβούν στη Σιγκαπούρη, όπου την Παρασκευή (15/7) θα παίξουν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά στο «Σίνγκαπουρ Στέιντιουμ».

Στους 37 ποδοσφαιριστές που έχει στην αποστολή του ο Γιούργκεν Κλοπ συγκατέλεγεται και ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, Κώστας Τσιμίκας, ενώ παρόντες είναι και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ντάργουιν Νούνιες και Φάμπιο Καρβάλιο, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά με τη νέα τους ομάδα.

Η αποστολή της Λίβερπουλ:

Άντριαν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον, Μπάιτσετιτς, Καρβάλιο, Τσέιμπερς, Κλαρκ, Κλάρκσον, Ντέιβις, Ντίαζ, Έλιοτ, Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Φράουεντορφ, Γκόμεζ, Χέντερσον, Χιλ, Τζόουνς, Ζόταν, Κεϊτά, Κονατέ, Μαμπαγιά, Ματίπ, Μίλνερ, Μόρτον, Μρόζεκ, Νόρις, Νούνιεζ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεϊν, Φίλιπς, Ρόμπερτσον, Σαλάχ, Τιάγκο, Τσιμίκας, Φαν ντεν Μπεργκ, Φαν Ντάικ, Ρ. Γουίλιαμς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα