Τότεναμ: Χάνει την πρεμιέρα ο Ριτσάρλισον λόγω τιμωρίας

Τότεναμ: Χάνει την πρεμιέρα ο Ριτσάρλισον λόγω τιμωρίας

Newsroom
Τότεναμ: Χάνει την πρεμιέρα ο Ριτσάρλισον λόγω τιμωρίας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Βαρύς έπεσε ο... πέλεκυς για τον Ριτσάρλισον που τιμωρήθηκε για το καπνογόνο το οποίο είχε πετάξει κατά τον πανηγυρισμό του στο ματς της Τσέλσι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αφότου σκόραρε στο κρίσιμο εκείνο εντός έδρας παιχνίδι της Έβερτον κόντρα στην Τσέλσι πέταξε πάνω στον πανηγυρισμό του ένα καπνογόνο προς την εξέδρα.

Για τον λόγο αυτό του επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ κι έτσι θα αναγκαστεί να απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν κόντρα στην Σαουθάμπτον στο «Τότεναμ Στέιντιουμ» καθυστερώντας έτσι το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.