Τσέλσι: Στρέφεται στον Κουλιμπαλί της Νάπολι

Newsroom
Τσέλσι: Στρέφεται στον Κουλιμπαλί της Νάπολι

bet365

Οι απαιτήσεις της Γιουβέντους για τον Ματίας Ντε Λιχτ κρίθηκαν υπερβολικές κι έτσι οι «μπλε του Λονδίνου» αναγκάστηκαν να στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις για να βρουν παίκτη για το κέντρο της άμυνάς τους.

Η στάση της Γιουβέντους και η πολύ υψηλή ρήτρα του Ντε Λιχτ αποθάρρυνε την Τσέλσι η οποία στράφηκε στην περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς της σύμφωνα με την αγγλική «Mirror».

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος στόπερ έχει κλείσει μία οκταετία στους Ναπολιτάνους, όμως το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 δεν έχει ακόμη ανανεωθεί κι αυτό τον καθιστά ένα πολύ ελκυστικό στόχο για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Μην ξεχνάμε πως και τα προηγούμενα καλοκαίρια έπαιζα στα ρεπορτάζ πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες όμως έκαναν πίσω λόγω των μεγάλων απαιτήσεων του προέδρου της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Στην Τσέλσι θεωρούν πως με μία προσφορά ύψους περίπου 46 εκ. ευρώ θα μπορούν συμφωνήσουν με τους Ιταλούς για την απόκτηση του Σενεγαλέζου διεθνή, επουλώνοντας έτσι κατά ένα μέρος τις πληγές που δημιούργησαν οι αποχωρήσεις των Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα