Τσέλσι: Πρόσφερε 40 εκατ. και τον Βέρνερ για Ντε Λιχτ!

Τσέλσι: Πρόσφερε 40 εκατ. και τον Βέρνερ για Ντε Λιχτ!

bet365

Η Τσέλσι φέρεται να συνεχίζει την προσπάθεια για τον Ματάις Ντε Λιχτ, προσφέροντας ποσό και τον Τίμο Βέρνερ ως αντάλλαγμα, ωστόσο, φαίνεται ότι η Γιουβέντους αξιώνει περισσότερα χρήματα...

Ο ιταλικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα το SkySport Italia, αλλά και το Calciomercato, αναφέρουν πως οι «μπλε» θέλουν πολύ τον Ντε Λιχτ στο Λονδίνο και για τον λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής έχει βάλει στην αναμονή την υπογραφή νέου συμβολαίου με την Γιουβέντους.

Όπως αναφέρουν τα προαναφθέντα Μέσα, η προσφορά της Τσέλσι έφτασε στα 40 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τον Τίμο Βέρνερ, όμως, κρίθηκε ανεπαρκής από τους «μπιανκονέρι». Με δεδομένο πως ο διεθνής στόπερ έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 125 εκατομμύρια, ο σύλλογος του Τορίνο ναι μεν θα ήθελε να πάρει τον Γερμανό επιθετικό, αλλά θα συζητούσε και μια πρόταση των 70 εκατ. μαζί με τον παίκτη.

Πάντως, η Γιουβέντους φέρεται διατεθειμένη να πει το «ναι» στην παραχώρηση του Ντε Λιχτ ακόμα και δίχως αντάλλαγμα κάποιον ποδοσφαιριστή, αν φτάσει πρόταση που να αγγίζει τα 100 εκατομμύρια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα