Σαλάχ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε στον Μανέ

Νίκος Κικίδης
Σαλάχ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε στον Μανέ

bet365

Ο Σαντιό Μανέ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Μπάγερν Μονάχου και ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην συμπαίκτη του μέσω μηνύματος στα social media.

Μαζί συνέθεσαν ένα από τα πιο φονικά δίδυμα στη σύγχρονη ιστορία της Λίβερπουλ και την οδήγησαν στις υψηλότερες κορυφές σε Αγγλία και Ευρώπη. Ο λόγος φυσικά για τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ, τους Διόσκουρους των Reds οι οποίοι από το 2017 και για την επόμενη πενταετία προκαλούσαν συνεχή τρόμο τις αντίπαλες άμυνες.

Όλα τα ωραία ωστόσο κάποτε τελειώνουν και στην προκειμένη περίπτωση, η μεταγραφή του Μανέ στη Μπάγερν Μονάχου έναντι 41 εκατομμυρίων ευρώ «έσπασε» μια για πάντα (;) την εντυπωσιακή συνεργασία τους.

Την ημέρα της ανακοίνωσης του Σενεγαλέζου στους Βαυαρούς, ο Σαλάχ πήρε τη... σκυτάλη από τον Κώστα Τσιμίκα και θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην συμπαίκτη του μέσω μηνύματος στα social media.

«Τι υπέροχο ταξίδι. Σε ευχαριστώ για όλες τις καλές στιγμές και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Θα λείψεις σε όλους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα