Νότιγχαμ: Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Κούπερ

Νότιγχαμ: Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Κούπερ

bet365

Στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για μεταγραφές είναι ο Στιβ Κούπερ.

Ο Στιβ Κούπερ ήταν ο άνθρωπος που παρέλαβε τη Νότιγχαμ Φόρεστ κάτω από τη ζώνη και την οδήγησε, 41 παιχνίδια αργότερα, στην Premier League, για πρώτη φορά έπειτα από 23 χρόνια. Ο 43χρονος Ουαλός προπονητής με απολογισμό 24 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις έξι ήττες ανέβασε τους «Reds» στα μεγάλα σαλόνια, σε μια απίθανη πορεία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποθεώσει τον Κούπερ για όσα εντυπωσιακά πέτυχε, ο τελευταίος είναι ενθουσιασμένος με όσα έχει βρει στη Φόρεστ και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Ο 43χρονος είναι στην Ελλάδα, όπου και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουαλός είναι πολύ στην επέκταση της συνεργασίας, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα μεταγραφικά σχέδια, μιας και οι υποχρεώσεις της νέας σεζόν είναι πολλές και δύσκολες. Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η Νότιγχαμ θέλει να ανταμείψει τον Κούπερ, κάτι που θα αποτυπωθεί στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα