Χάαλαντ: Ο επίσημος λογαριασμός της Premier στο twitter «διέρρευσε» τον πρώτο αγώνα της Σίτι για τη νέα σεζόν μετά τη μεταγραφή του

Newsroom
Χάαλαντ: Ο επίσημος λογαριασμός της Premier στο twitter «διέρρευσε» τον πρώτο αγώνα της Σίτι για τη νέα σεζόν μετά τη μεταγραφή του

bet365

Ο επίσημος λογαριασμός της Premier League στο Twitter φαίνεται να διέρρευσε τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι για τη σεζόν 2022/23 μετά την ανακοίνωση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι «πολίτες» επιβεβαίωσαν επιτέλους τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον περασμένο μήνα.

Ο Νορβηγός στράικερ εντάσσεται στον σύλλογο έναντι 60 εκατομμυρίων λιρών και περιμένει με ανυπομονησία να υπερασπιστεί τη γαλάζια φανέλα.

Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Αγγλίας πιθανόν θα γίνει κόντρα στην νεοφώτιστη Μπόρνμουθ ή τουλάχιστον αυτό ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της Premier League στο Twitter.

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social media της λίγκας, απάντησαν στην ανάρτηση της Σίτι για την ανακοίνωση του Χάαλαντ γράφοντας «Μπόρνμουθ» συνοδευόμενο από την γνωστή κλεψύδρα με την άμμο. Η ανάρτηση από τότε έχει διαγραφεί!

Η Μπόρνμουθ επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση στην Championship την περασμένη σεζόν.

Η... κατά λάθος διαρροή έρχεται μόλις τρεις ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του προγράμματος της νέας σεζόν.

Το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αποκαλυφθεί από την Premier League το πρωί της Πέμπτης (16/6).

op

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα