Χάαλαντ: Κι επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός

Χάαλαντ: Κι επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός

Newsroom
Χάαλαντ: Κι επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός

bet365

Η ανακοίνωση που ανέμενε ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι γεγονός, ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τον πλέον επίσημο τρόπο ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η μεταγραφή του ήταν γνωστή από τις αρχές Μάη... Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον είχε επιλέξει και η Μάντσεστερ Σίτι δεν άργησε να έρθει σε συμφωνία με τον Νορβηγό «killer» που μετακόμισε από το Ντόρτμουντ στο Μάντσεστερ έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και φυσικά συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους της Premier League. Το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση/παρουσίασή του από τους «Πολίτες», που είναι πια γεγονός!

Οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν το σκηνικό της διάσημης φωτογραφίας του Νορβηγού που ως έφηβος είχε ποζάρει φορώντας τη γαλάζια φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ίδιος καναπές και ίδια μαξιλάρια στο κάδρο, στο πρώτο βίντεο teaser του συλλόγου και... έπειτα ο 21χρονος επιθετικός επίσημα «πολίτης»!


Ο 21χρονος επιθετικός θα ενταχθεί στον σύλλογο την 1η Ιουλίου μετά την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου που θα τον κρατήσει στο «Έτιχαντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2027! Η ομάδα ανακοίνωσε ότι οι φανέλες του θα είναι διαθέσιμες μόλις επιβεβαιωθεί ο αριθμός του.

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι εξαιρετική κίνηση για μένα. Είμαι περήφανος. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε αυτή την ομάδα και ο Γκουαρδιόλα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, οπότε πιστεύω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος για να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου. Θέλω να βάζω γκολ, να κερδίζω τρόπαια και να βελτιώνομαι», είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ως «πολίτης» ο Νορβηγός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα