Τσέλσι: Ο Σαούλ αποχαιρέτησε τους «Μπλε» και επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Τσέλσι: Ο Σαούλ αποχαιρέτησε τους «Μπλε» και επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Ο Σαούλ Νίγκεθ με ανάρτηση στα Social Media αποχαιρέτησε την Τσέλσι και επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία ήταν δανεικός στους «Μπλε».

H σεζόν 2021/22 ήταν η πρώτη του Σαούλ Νίγκεθ εκτός ισπανικού εδάφους και η χειρότερη της καριέρας του. Ο Ισπανός χαφ αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι, όμως δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στο Λονδίνο και να κερδίσει τη θέση του στα πλάνα του Τόμας Τούχελ. Ο 27χρονος μέσος με ανάρτηση του στα Social Media αποχαιρέτησε τους «Μπλε» και επιστρέφει στους «Ροχιμπλάνκος», με τους οποίους δεσμεύεται μέχρι το 2026.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ισπανός αγωνίστηκε 23 φορές με τη φανέλα της Τσέλσι, δέκα εξ αυτών στην Premier League και σκόραρε μια φορά στο FA Cup κόντρα στη Λούτον της Championship. Με την αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης έχει παίξει 340 ματς, με απολογισμό 43 γκολ και 20 ασίστ.

H ανάρτηση του Σαούλ:

«Γεια σας Μπλε,

Γράφω για να σας αποχαιρετήσω. Θα ήθελα να σας πω πώς ένιωσα κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά. Μετά από πολύ καιρό στο σπίτι, η αλλαγή των πάντων δεν ήταν εύκολη. Σιγά σιγά τα πράγματα έγιναν καλύτερα.

Τα πάντα στη ζωή χρησιμεύουν για τη βελτίωση και τη μάθηση και αυτό παίρνω από αυτήν την περιπέτεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο που προσπάθησε να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια για να με κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Θα ήθελα επίσης να δώσω αναγνώριση σε κάθε εργαζόμενο. Σας ευχαριστώ που κάνατε αυτόν τον σύλλογο πολύ μεγαλύτερο.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που με υποστήριξαν σε όλα τα λεπτά. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό που μου έδωσε τη δυνατότητα να κερδίσω τίτλους με τη μπλε φανέλα.

Αλλά πάνω από όλα, ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Ήταν θεμελιώδεις για να μην καταρρεύσω. Με βοήθησαν να συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα και να ζω μια ήρεμη και θετική καθημερινή. Ευχαριστώ Τσέλσι!»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα