Times: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγαίνει στην αγορά με μπάτζετ 100 εκατ. λιρών!»

Times: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγαίνει στην αγορά με μπάτζετ 100 εκατ. λιρών!»

Newsroom
Times: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγαίνει στην αγορά με μπάτζετ 100 εκατ. λιρών!»

bet365

Σύμφωνα με τους Times ο Στιβ Κούπερ θα έχει στη διάθεση του μπάτζετ της τάξεως των 75 έως 100 εκατομμυρίων λίρών για να «χτίσει» τη Νότιγχαμ Φόρεστ της Premier League.

Στην Νότιογχαμ Φόρεστ οι πανηγυρισμοί για την ιστορική επιτυχία της επιστροφής στην Premier League μετά από 23 χρόνια έχουν «κοπάσει» και πλέον οι ιθύνοντες το κλαμπ σηκώνουν τα «μανίκια» για να «χτίσουν» την ομάδα της επόμενης σεζόν. Πάντως, ο Βρετανός τεχνικός, Στιβ Κούπερ, θα έχει να διαχειριστεί μπάτζετ επιπέδου... «Big 6»!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να διαθέσει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ποσό της τάξεως των 75 έως 100 εκατομμυρίων λιρών για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Άξιο αναφοράς είναι πως το προηγούμενο καλοκαίρι τέτοιο ποσό δαπάνησαν μόνο η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Νησί, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εκτός από το μεγάλο μεταγραφικό μπάτζετ θα διαθέσει 5,5 εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο του κλαμπ και τις ακαδημίες.

Νο 1 μεταγραφικός στόχος ο Σπενς!

Ο Σπενς είχε σημαντικό αντίκτυπο στην τεράστια επιτυχία της ανόδου και ο δανεισμός του αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή. Η Νότιγχαμ θέλει να κρατήσει τον 21χρονο αμυντικό κι έτσι βρίσκεται σε επαφές με τη Μίντλεσμπρο. Ο Σπενς είχε τις περισσότερες ολοκληρωμένες ντρίμπλες (76) από οποιονδήποτε άλλο αμυντικό στην Championship την περασμένη σεζόν, κάτι που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Τότεναμ, αλλά και της Άρσεναλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα