Μιλτιάδης Μαρινάκης: «Να αγοράσουμε παίκτες ώστε η Νότιγχαμ να τους ανταγωνιστεί όλους»

Μιλτιάδης Μαρινάκης: «Να αγοράσουμε παίκτες ώστε η Νότιγχαμ να τους ανταγωνιστεί όλους»

Newsroom
Μιλτιάδης Μαρινάκης: «Να αγοράσουμε παίκτες ώστε η Νότιγχαμ να τους ανταγωνιστεί όλους»

bet365

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, μετά την ιστορική επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League, δίνει το στίγμα για το «αύριο» τονίζοντας ότι η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά ώστε να μπορεί να τους κοντράρει όλους.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και πάλι στην Premier League.

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, μετά το τρομερό αυτό επίτευγμα, στάθηκε στον Στιβ Κούπερ που αποτελεί τον άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα σ' αυτόν το θρίαμβο και τόνισε ότι πλέον στόχος όλων είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορεί να τους κοντράρει όλους.

Αρχικά, για το κακό ξεκίνημα και την κίνηση-ματ με τον Κούπερ είπε:

«Φέραμε έναν προπονητή μετά από έξι ήττες στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της σεζόν. Είχαμε μόλις τέσσερις βαθμούς. Είναι όμορφο γιατί πήραμε την πρώτη μας νίκη κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό που νιώθω, είναι απίστευτο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Στιβ που ήρθε εδώ και άλλαξε την ομάδα, άλλαξε τα πάντα στην ομάδα. Πιστεύουμε ότι έκανε απίστευτη δουλειά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας που οδήγησαν τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε αυτό το μεγάλο επίτευγμα» και συνέχισε για το «αύριο» της ομάδας αλλά και τη στήριξη που παρείχε ο πατέρας του, Βαγγέλης Μαρινάκης σ' όλη την ομάδα:

«Μετά από ένα τόσο κακό ξεκίνημα έκαναν ένα θαύμα. Ο πατέρας μου ήταν πάντα εκεί υποστηρίζοντας την ομάδα, κάνει ό,τι θέλει ο προπονητής, έχουμε υπέροχους οπαδούς. Γενικά νομίζω ότι αυτό είναι το θαύμα του Στιβ. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα και το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Θέλουμε να επενδύσουμε και να αγοράσουμε παίκτες για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να τους ανταγωνιστεί όλους στην Αγγλία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα