Μαγκουάιρ: «Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν καταλαβαίνουν ακόμα τι συμβαίνει...»

Μαγκουάιρ: «Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν καταλαβαίνουν ακόμα τι συμβαίνει...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μαγκουάιρ: «Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν καταλαβαίνουν ακόμα τι συμβαίνει...»

bet365

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για πρώτη φορά για τις ημέρες της τρομερής ανησυχίας μετά τις απειλές για βόμβα στο σπίτι του και τόνισε πως αφήνει τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα, βάζοντας σε προτεραιότητα στις σκέψεις του, το καλό της οικογένειάς του.

Ο Άγγλος αμυντικός είχε γίνει στόχος ανεγκέφαλων οπαδών τον περασμένο Απρίλη όταν έπειτα από κακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε δεχθεί απειλές για βόμβες που θα ενεργοποιούνταν στο σπίτι του.

Η Αστυνομία έσπευσε τότε να κάνει έλεγχο, ο ποδοσφαιριστής με την οικογένειά του απομακρύνθηκαν και οι μέρες ήταν πολύ περίεργες, με τον διεθνή στόπερ να μην έχει μυαλό για ποδόσφαιρο. Μιλώντας για πρώτη φορά για εκείνο το περιστατικό, ανέφερε:

«Δεν επηρεάζομαι εγώ ως άτομο, αλλά με επηρεάζει για την οικογένειά μου όλη αυτή η κατάσταση. Έχω γυναίκα και παιδιά και χαίρομαι τουλάχιστον που τα παιδιά μοιυ είναι σε ηλικία που ακόμα δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και δεν διαβάζουν όσα γράφονται. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ήταν μεγαλύτερα, πήγαιναν στο σχολείο κι εκεί σχολιάζονταν από τα υπόλοιπα παιδιά αυτά τα περιστατικά.

Αντιλαμβάνομαι ότι η Γιουνάιτεντ διέθεσε πολλά χρήματα για να με αποκτήσει και πάντα δέχομαι την κριτική, όμως, υπάρχει κι ένα όριο γιατί πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Έχω καταλάβει ότι η Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που όσο πολύ αγαπιέται, άλλο τόσο τον μισούν...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα