Όλσεν: «Οι ηλίθιοι δεν θα καταστρέψουν τα συναισθήματα μου»

Όλσεν: «Οι ηλίθιοι δεν θα καταστρέψουν τα συναισθήματα μου»

bet365

O Ρόμπιν Όλσεν με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, τους οποίους χαρακτήρισε «ηλίθιους».

O Ρόμπιν Όλσεν στο τελευταίο ματς της σεζόν της Άστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» έκανε το ντεμπούτο του στους «Χωριάτες», στους οποίους πήγε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα. Ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δέχτηκε επίθεση από τους οπαδούς των «Πολιτών» που μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και χτυπήθηκε στο κεφάλι.

Ο διεθνής Σουηδός «πορτιέρε» με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram έστειλε το μήνυμα του για το περιστατικό και χαρακτήρισε τους ανθρώπους που του επιτέθηκαν ως «ηλίθιους».

Η ανάρτηση του Ρόμπιν Όλσεν:

«Αυτοί οι ηλίθιοι που μου επιτέθηκαν δεν θα καταστρέψουν τα συναισθήματά μου για αυτό το παιχνίδι. Είχα την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου για αυτόν τον φανταστικό σύλλογο και ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα