Εξαλλος ο Τζέραρντ με την επίθεση στον Όλσεν: «Ρωτήστε τον Πεπ και την Σίτι για αυτά» (vid)

Εξαλλος ο Τζέραρντ με την επίθεση στον Όλσεν: «Ρωτήστε τον Πεπ και την Σίτι για αυτά» (vid)

bet365

Ο Στίβεν Τζέραραρντ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με την επίθεση που δέχθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ρόμπιν Όλσεν από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, καλώντας τον Πεπ Γκουαρδιόλα να σχολιάσει το περιστατικό.

Πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια στέφθηκε η Μάντσεστερ Σίτι και αμέσως μετά τη λήξη του ματς οι φίλοι των «Πολιτών» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν. Μόνο που κατά την εισβολή των οπαδών ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Ρόμπιν Όλσεν χτυπήθηκε στο κεφάλι.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό, με τον «θρύλο» της Λίβερπουλ να ζητάει σε έντονο ύφος από τον Πεπ Γκουαρδιόλα να σχολιάσει την επίθεση που δέχθηκε ο Όλσεν.

«Ο Όλσεν χτυπήθηκε, ρωτήστε την Σίτι και τον Πεπ για αυτό, πάμε να δούμε αν είναι καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «χωριατών».

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα