Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τη φυγή Οριγκί

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τη φυγή Οριγκί

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τη φυγή Οριγκί

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο «θρύλος της Λίβερπουλ» Ντιβόκ Οριγκί θα αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, με τον επιθετικό να αναμένεται να ενταχθεί στη Μίλαν.

Ο Οριγκί έχει κερδίσει τη φήμη/ιδιότητα του... καλτ ήρωα για τη Λίβερπουλ από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της το 2015.

Ο λόγος; Εκείνο το εμβληματικό γκολ (το 4ο της ομάδας του) στον δεύτερο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, μετά το κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ, εκείνο σε νεκρό χρόνο κόντρα στην Έβερτον το 2019 και το γκολ που σφράγισε τη νίκη κόντρα στα «ζαχαρωτά» τον Απρίλιο (2-0) και διατήρησε την ομάδα του ζωντανή στη μάχη του τίτλου!

Ωστόσο η άφιξη του Λουίς Ντίας τον Ιανουάριο ενέτεινε την έλλειψη ευκαιριών του για την πρώτη ομάδα και η ανάγκη του για περισσότερο χρόνο συμμετοχής μάλλον θα τον οδηγήσει στο Μιλάνο.

«Περιμένω από τον Ντιβ να έχει ένα ιδιαίτερο αντίο. Για μένα θα είναι πάντα ένας θρύλος της Λίβερπουλ και ήταν χαρά να συνεργαστώ μαζί του», είπε ο προπονητής των Reds Γιούργκεν Κλοπ. «Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες που είχα ποτέ. όπου κι αν πάει θα έχει 100% επιτυχία», συμπλήρωσε ο Γερμανός κόουτς. «Θα είναι μια δύσκολη στιγμή όταν φύγει, είναι ένας θρύλος της Λίβερπουλ, χωρίς αμφιβολία», έκλεισε.

Ερωτηθείς για άλλες πιθανές αποχωρήσει, ο «kloppo» τόνισε πως: «Δεν θέλω να δω κανέναν να αποχωρεί, αλλά έτσι είναι η ζωή. Κανείς δεν ήρθε σε εμένα κι είπε ότι θέλει να φύγει. Δεν είναι η ώρα γι αυτό τώρα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα