Χάντερσφιλντ - Λούτον 1-0: Στο Wembley και περιμένει τον νικητή του Νότιγχαμ - Σέφιλντ!

Χάντερσφιλντ - Λούτον 1-0: Στο Wembley και περιμένει τον νικητή του Νότιγχαμ - Σέφιλντ!

Newsroom
Χάντερσφιλντ - Λούτον 1-0: Στο Wembley και περιμένει τον νικητή του Νότιγχαμ - Σέφιλντ!

bet365

H Χάντερσφιλντ πέρασε με ζόρι το εμπόδιο της Λούτον, επικράτησε 1-0 και βρίσκεται στο Wembley, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νότιγχαμ - Σέφιλντ για μια θέση στην Premier.

Ενα βήμα πριν την επιστροφή στην Premier League η Χάντερσφιλντ, η οποία επικράτησε 1-0 της Λούτον εντός έδρας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Wembley. Για να επιστρέψει όμως στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από μια τριετία θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο του νικητή Νότιγχαμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17/5-21.45). Θυμίζουμε, πως η Χάντερσφιλντ έχει κερδίσει τέσσερις φορές την άνοδο μέσω των Playoffs. Μόνο η Μπλάκπουλ τα έχει καταφέρει περισσότερες φορές (6).

H Λούτον μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κυκλοφόρησε καλύτερα και ήταν πιο απειλητική. Ωστόσο, ο Νίκολς ήταν εντυπωσιακός και κράτησε την ομάδα του ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης. Στο 11' ο νίκησε τον Κόρνικ, ενώ στο 16' είχε ακόμα μια εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Σνόντγκρας. Στο 30ο λεπτό χρειάστηκε ακόμα μια επέμβαση του Νίκολς, αυτή τη φορά στο σουτ του Μπρι.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 37' για να κάνει αισθητή την παρουσία της η γηπεδούχος ομάδας, ο Τόφαλο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ινγκραμ έσωσε. Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν διαφορετικό, οι γηπεδούχοι πίεσαν, κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα και με την είσοδο των Τόμας, Ρόoυντς. βρήκαν λύσεις στην επίθεση. Στο 75' η Χάντερσφιλντ διαμαρτυρήθηκε σωστά για πέναλτι σε ανατροπή του Τόφαλο, ωστόσο, στο 81' ήρθε η λύτρωση. Από την εκτέλεση του Τόμας (11 ασίστ) ο Ρόουντς με δύσκολο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα