Κέιν: «Δαιμονίζεται» κόντρα στην Άρσεναλ και σκοράρει... όπου τη βρει!

Κέιν: «Δαιμονίζεται» κόντρα στην Άρσεναλ και σκοράρει... όπου τη βρει!

Κέιν: «Δαιμονίζεται» κόντρα στην Άρσεναλ και σκοράρει... όπου τη βρει!

bet365

Όντας ο κορυφαίος σκόρερ των ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, ο Χάρι Κέιν έχει κάνει την Άρσεναλ να σκέφτεται πως όπου τη συναντήσει, θα ... φροντίσει να της προκαλέσει πόνο με τα γκολ του.

Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε ακόμα δυο τέρματα απέναντι στους «κανονιέρηδες» το βράδυ της Πέμπτης, βοηθώντας την Τότεναμ να μειώσει στον ένα πόντο την απόσταση από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις για το επόμενο Champions League.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή στην παρουσία του στην Premier League, ο Κέιν έφτασε στα 13 γκολ σε 15 συναντήσεις με τους «κανονιέρηδες» στο πρωτάθλημα. Φυσικά και είναι ο κορυφαίος γκολτζής στα χρονικά της «μάχης» του Βόρειου Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κέιν είχε μόνος του 9 τελικές έναντι των 8 όλης της Άρσεναλ στην αναμέτρηση της Πέμπτης, ωστόσο, είναι ακόμα πιο σημαντικό το γεγονός πως ο διεθνής φορ έχει πλέον πετύχει γκολ απέναντι στους «μισητούς» συμπολίτες, σε κάθε χρονιά του στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

Από το 2014-2015 μέχρι και φέτος, πάντοτε βρίσκει δίχτυα σε ματς με την Άρσεναλ και είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην Λίγκα που σκοράρει σε 8 διαδοχικές περιόδους απέναντι στην ίδια ομάδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα