Ντε Μπρόινε: Το μαγικό αριστερό, το 3ο ταχύτερο χατ-τρικ και η 200άρα στη Σίτι (vids)

Ντε Μπρόινε: Το μαγικό αριστερό, το 3ο ταχύτερο χατ-τρικ και η 200άρα στη Σίτι (vids)

Ντε Μπρόινε: Το μαγικό αριστερό, το 3ο ταχύτερο χατ-τρικ και η 200άρα στη Σίτι (vids)

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έφτασε στο καρέ απέναντι στην Γουλβς, πέτυχε το 3ο ταχύτερο χατ-τρικ από την έναρξη αναμέτρησης στο Champions League και μαζί του η Σίτι δεν έχει να φοβάται τίποτα για το πρωτάθλημα.

Πρώτο γκολ με διαγώνιο σουτ στην κίνηση. Δεύτερο γκολ με αριστερό από «ριμπάουντ», μπερδεύοντας τον Σα με την κίνηση του σώματός του και στέλνοντας τη μπάλα σε σημείο που ο πορτιέρε των «λύκων» δεν το περίμενε.

Τρίτο γκολ με αριστερό «κεραυνό», δείχνοντας σε όλους του μαγικό του πόδι και πανηγυρίζοντας... όπως ο Χάαλαντ, με τον οποίο σύντομα θα είναι συμπαίκτες.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε φέτος κάνει πράξη περισσότερο από ποτέ την συμβουλή του Πεπ για το σκοράρισμα και μαζί του η Σίτι δεν έχει να φοβάται τίποτα σε αυτή την τελική ευθεία της Premier League...

  • Το 3ο ταχύτερο χατ-τρικ από την έναρξη του ματς

Ο Σαντιό Μανέ δεν κοντράρεται από κανέναν προς το παρόν με το μαγικό τριπλό του χτύπημα όταν ακόμα βρισκόταν στην Σαουθάμπτον. Σε ματς απέναντι στην Άστον Βίλα είχε σκοράρει στα πρώτα 16' της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα και αυτό παραμένει το ταχύτερο χατ-τρικ σε αγώνα της Premier από την πρώτη σέντρα του αγώνα.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κατάφερε τα πρώτα τρία από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε απέναντι στην Γουλβς στο «Μολινό» να έρθουν στα πρώτα 24'. Αυτό, τον τοποθέτησε στην 3η θέση της σχετικής λίστας, με τον άλλοτε στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντουάιτ Γιόρκ, να είναι 2ος με 22' σε παιχνίδι με αντίπαλο την Άρσεναλ το 2001.

  • Τα περισσότερα γκολ δίχως να έχει σκοράρει με κεφαλιά!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα σηκωθεί στον αέρα για να διεκδικήσει τη μπάλα εκεί. Θα σκεφτεί ταχύτατα για να πάρει ευνοϊκή θέση στην περιοχή και θα περιμένει εκεί τη μπάλα από κάποια απομάκρυνση ή από κάποιο χαμηλό γύρισμα των συμπαικτών του. Ή θα βρίσκεται εκτός περιοχής και θα... παραμονεύει.

Ή θα κουβαλήσει τη μπάλα και θα τελειώσει μόνος τη φάση, όπως το είχε κάνει και φέτος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι όπου είχε χαρίσει τη νίκη (1-0). Όλα αυτά, τον καθιστούν τον κορυφαίο σκόρερ στα χρονικά της Premier, όσον αφορά στα περισσότερα τέρματα (57) δίχως να έχει μεσολαβήσει οποιαδήποτε κεφαλιά! Αν και βρήκε δίχτυα και με αυτό τον τρόπο, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ρεάλ...

  • Η 200άρα με τη Σίτι στην καλύτερη σεζόν της θητείας του στο Μάντσεστερ

Ο Γκουαρδιόλα του το έλεγε πριν από την έναρξη της σεζόν και γενικότερα επιχειρούσε να τον κάνει να καταλάβει πως θα έπρεπε να βάλει στο... ρεπερτόριό του και το σκοράρισμα πέρα από τη δημιουργία των φάσεων για τα γκολ των συμπαικτών του. Και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε το πήρε... προσωπικά. Και άρχισε να «βλέπει» περισσότερο την εστία. Και να σκέφτεται τρόπους να γίνει απειλητικός. Και φυσικά να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ποιότητά του.

Ο KdB με το καρέ τερμάτων απέναντι στην Γουλβς λίγο πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος έγινε πλέον 200άρης σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Έχει 84 γκολ και 116 ασίστ, σε 305 εμφανίσεις σε κάθε τουρνουά που έχει δώσει το «παρών» με το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα όλα αυτά τα χρόνια.

Και φυσικά, αφού πήρε την οδηγία για ν' αρχίσει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα φέτος, δεν θα μπορούσε ν' απογοητεύσει ούτε τον εαυτό του, ούτε τον προπονητή του. Γι' αυτό και τα 17 γκολ που έχει μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά της θητείας του στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα