Τσιμίκας: «Μαθαίνω πολλά από τον Κλοπ, θα μπορούσα να έχω σκοράρει»

Τσιμίκας: «Μαθαίνω πολλά από τον Κλοπ, θα μπορούσα να έχω σκοράρει»

Τσιμίκας: «Μαθαίνω πολλά από τον Κλοπ, θα μπορούσα να έχω σκοράρει»

bet365

Για το πόσο χαρούμενος είναι που ο Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ, μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας αλλά και τη συνεισφορά του έως τώρα με τη φανέλα των «Reds».

Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μπακ, ο οποίος αναδείχθηκε στα Gazzetta Awards ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για το 2021, μίλησε για τα τρόπαια που διεκδικεί η ομάδα του σε Champions League και FA Cup, τη συνεισφορά του στον σύλλογο αλλά και για τη συνεργασία με τον Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο η Λίβερπουλ «έδεσε» μέχρι το 2026.

«Νιώθω πολύ καλά, λίγο απογοητευμένος για το τελευταίο παιχνίδι - όλοι θέλουν να κερδίζουν, το να παίρναμε τους τρεις βαθμούς ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να ανακάμψουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να χάσεις, μπορεί να ισοφαρίσεις, μπορεί να κάνεις τα πάντα - το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις τα πάντα για να κερδίσεις τα παιχνίδια. Για μένα προσωπικά όταν μου δίνουν την ευκαιρία θέλω πρώτα από όλα να κερδίσω, δεύτερον να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους μας.

Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για τα παιχνίδια που παίρνω μέχρι τώρα. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παίξω περισσότερα παιχνίδια και να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται σε κάθε πρόκληση που μου δίνουν», ανέφερε αρχικά ο Τσιμίκας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα και στη συνέχεια στάθηκε στις έξι ασίστ που έχει μοιράσει φέτος.

«Φυσικά, πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου. Πάντα δουλεύω σκληρά για τον εαυτό μου. Εντάξει, είναι καλός αριθμός, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω περισσότερες. Ίσως θα μπορούσα να έχω πετύχει και γκολ.

Αλλά, εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενος με τον αριθμό που έχω τώρα και αν μου δώσουν περισσότερες ευκαιρίες, θα πάω να κάνω επτά, οκτώ και εννιά αν μπορώ. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα κάνει έναν μπακ χαρούμενο να κάνει ασίστ. Το δουλεύω και θα πάω για το επόμενη».

Οσον αφορά τη συνεργασία του με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Τσιμίκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό τεχνικό και τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που θα συνεχίσει στους «Reds» μέχρι το 2026.

«Μαθαίνω πολλά πράγματα μαζί του. Όταν είδα ότι υπέγραψε το νέο συμβόλαιο εδώ, ήμουν πολύ, πολύ χαρούμενος γιατί μπορείτε να δείτε την επιρροή του αυτή τη σεζόν ή τις τελευταίες σεζόν, όταν τα παιδιά κερδίζουν τα πάντα.

Αυτή τη σεζόν σε κάθε πρόκληση που βρισκόμαστε, θέλει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είναι εδώ και έχω ακόμα πολλά πράγματα να δουλέψω μαζί του. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα