Τζέραρντ: «Δεν θα σας κάνω τη χάρη, θέλω να νικήσω για τη Βίλα, όχι να σταματήσω τη Λίβερπουλ»

Newsroom
Τζέραρντ: «Δεν θα σας κάνω τη χάρη, θέλω να νικήσω για τη Βίλα, όχι να σταματήσω τη Λίβερπουλ»

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ αρνήθηκε να πέσει στην... παγίδα των δημοσιογράφων που προσπάθησαν να εκμαιεύσουν ότι θέλει να σταματήσει τη Λίβερπουλ στην κούρσα του τίτλου, δηλώνοντας πάντως πως η Άστον Βίλα μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ και την «πεντάρα» της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ, οι Πολίτες έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα τίτλου τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η Άστον Βίλα. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ αντιμετωπίζει εντός έδρας τους Reds (10/5) και εκτός έδρας τους Σίτιζενς την τελευταία αγωνιστική (22/5) και ήδη τα αγγλικά media ασχολούνται αποκλειστικά με τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο «Stevie» στα όνειρα τίτλου της πρώην ομάδας του.

Σε δηλώσεις του ενόψει του ματς, ωστόσο, ο Άγγλος τεχνικός αποστασιοποιήθηκε από τις εικασίες των δημοσιογράφων και ξεκαθάρισε ότι βλέπει το παιχνίδι καθαρά ως προπονητής της Βίλα, παραδεχόμενος, βέβαια, ότι έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα, η ομάδα του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην τελική ευθεία:

«Η δουλειά μου είναι να κερδίζω παιχνίδια για την Άστον Βίλα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Λίβερπουλ, η σεζόν έχει 38 παιχνίδια, συνεπώς αν θέλετε οι τίτλοι των εφημερίδων να γράφουν ''ο Στίβεν Τζέραρντ λέει πως θα σταματήσει τη Λίβερπουλ'', δεν πρόκειται να σας κάνω τη χάρη δυστυχώς.

Ο τίτλος γίνεται λίγο πιο δύσκολος πλέον για τη Λίβερπουλ. Μπήκαν στο ματς κόντρα στην Τότεναμ για να προσπαθήσουν να νικήσουν, αλλά ήμουν ήδη φορισμένος από το δικό μας παιχνίδι κόντρα στη Μπέρνλι. Έτσι όπως έχουν καταλήξει οι αγωνιστικές μπορεί να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα στην κούρσα του τίτλου, αυτή είναι η πραγματικότητα
»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα