Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωρά σε περικοπές μισθών για την αποτυχημένη σεζόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωρά σε περικοπές μισθών για την αποτυχημένη σεζόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωρά σε περικοπές μισθών για την αποτυχημένη σεζόν

bet365

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προχωρήσει σε περικοπές μισθών των ποδοσφαιριστών της έως και 25%, μετά την αποτυχία του συλλόγου να προκριθεί στο Champions League,

Με το 4-0 από την Μπράιτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τα όνειρά της για την πρόκριση στο Champions League μιας και βρίσκεται έκτη στη βαθμολογία με 58 βαθμούς.

Mία τρομερή απογοήτευση για τους συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια αν παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους» και την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια, καθώς όπως αναφέρει η «Daily Mail», θα προχωρήσει σε περικοπή μισθών έως και 25%, από τη στιγμή που η ομάδα δεν εξασφάλισε την έξοδο της στο Champions League.

Γεγονός που σημαίνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου, θα λαμβάνει 337.000 ευρώ αντί 450.000 ευρώ, εάν κι εφόσον παραμείνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι αυτός θα είναι και ο χαμηλότερος μισθός που είχε τα τελευταία τουλάχιστον 13 χρόνια, ο 37χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα