Πογκμπά: Τον θέλει η Σίτι σαν άλλο... Τέβες!

Πογκμπά: Τον θέλει η Σίτι σαν άλλο... Τέβες!

bet365

Ο Πολ Πογκμπά μένει ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ και η Σίτι σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον ντύσει στα γαλάζια με ελεύθερη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, σαν άλλο... Κάρλος Τέβες από το 2009!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ίσως και να είναι έτοιμος για ένα... μεγάλο κόλπο στη θερινή μεταγραφική περίοδο, με δεδομένο πως ο Πολ Πογκμπά δεν θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Καταλανός θα ήθελε να δει τον Γάλλο μέσο με τη φανέλα της Σίτι σε μια μετακίνηση που θα θυμίσει πολύ τον Κάρλος Τέβες που το 2009 είχε κάνει κι εκείνος το δρομολόγιο από την κόκκινη στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

Ο Πεπ φέρεται να επιθυμεί την προσθήκη ενός δημιουργικού χαφ στο ρόστερ της ομάδας του ενόψει και της διαφαινόμενης αποχώρησης του Φερναντίνιο και ο Πογκμπά καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο κόουτς των «πολιτών»...

O ποδοσφαιριστής, πάντως, έχει αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού και είναι πιθανό ήδη να έχει παίξει το τελευταίο του ματς για τη φετινή σεζόν, με τον Ράνγκνικ να μην τον υπολογίζει προς το παρόν για κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα