Τσέλσι: Έδωσαν επίσημα τα... χέρια με Τοντ Μπόελι για τις μετοχές

Τσέλσι: Έδωσαν επίσημα τα... χέρια με Τοντ Μπόελι για τις μετοχές

Τσέλσι: Έδωσαν επίσημα τα... χέρια με Τοντ Μπόελι για τις μετοχές

bet365

Οριστικά και επίσημα πλέον η Τσέλσι αναμένεται να μεταβιβαστεί στον Τοντ Μπόελι, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται μέσα στο μήνα. Στα 3,7 δισ.λίρες το σύνολο της επένδυσης.

Ο Τοντ Μπόελι κατάφερε να συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της Τσέλσι για να υπάρξει deal μεταβίβασης των μετοχών του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο κονσόρτιουμ του οποίου ηγείται ο διαφαινόμενος νέος ιδιοκτήτης.

Οι «μπλε» του Λονδίνου ανακοίνωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου την απόλυτη συμφωνία με τον Μπόελι που συνολικά θα διαθέσει 3,7 δισ.λίρες για την Τσέλσι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, «από την συνολική επένδυση, τα 2,5 δισ.λίρες θα μπουν στον παγωμένο λογαριασμό στη Βρετανία με σκοπό το 100% να μεταφερθεί προς φιλανθρωπική ενίσχυση, όπως έχει επιβεβαιωθεί και από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Έπειτα, για να διοχετευτεί αυτό το ποσό στον τελικό του σκοπό, θα πρέπει να ληφθεί η έγκριση από την Κυβέρνηση ώστε να μπορούν να ενεργοποιηθούν τα χρήματα από τον παγωμένο λογαριασμό».

Επιπλέον, ο Μπόελι θα διαθέσει και 1,75 δισ.λίρες για το ρόστερ της Τσέλσι, του «Στάμφορντ Μπριτζ», της γυναικείας ομάδας, του προπονητικού κέντρου και της Ακαδημίας του κλαμπ, ενώ, θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό των «μπλε».

«Η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος Μαΐου» τονίζεται στην ανακοίνωση, αφού, πέρα από την έγκριση της Κυβέρνησης, το deal της ομάδας με τον Μπόελι πρέπει να περάσει και από την ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League για ό,τι αφορά τις δυνατότητες του διαφαινόμενου νέου ιδιοκτήτη και τις εγγυήσεις για την υγιή και ομαλή λειτουργία του κλαμπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα