Εξοργισμένη η Nότιγχαμ ζήτησε άμεσα VAR στην Championship!

Εξοργισμένη η Nότιγχαμ ζήτησε άμεσα VAR στην Championship!

Newsroom
Εξοργισμένη η Nότιγχαμ ζήτησε άμεσα VAR στην Championship!

bet365

Εξοργισμένη η Νότιγχαμ από την αντιμετώπιση που είχε στο ματς - τελικό με την Μπόρνμουθ απαιτεί την εισαγωγή του VAR στην Championship!

Η Νότιγχαμ έστειλε επιστολή στην ΕFL απαιτώντας μεταρρυθμίσεις στο πρωτάθλημα συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του VAR. Oι Reds ηττήθηκαν 1-0 από τη Μπόρνμουθ στον... τελικό, με αποτέλεσμα να κυνηγήσουν μέσω των Playoffs την άνοδο στην Premier League. Αλλωστε, διαμαρτύρονται σωστά για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σάριτζ, αλλά και για άλλες αποφάσεις. Οπως τονίζει η Daily Mail, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παραπονέθηκε στην ΕFL για το επίπεδο διαιτησίας και είπε ότι είναι «επιτακτική ανάγκη» να εφαρμοστεί το VAR στην Championship. Mάλιστα, υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως μπορεί να εφαρμοσθεί στα Playoffs τις επόμενες εβδομάδες.

Ο κόουτς της ομάδας, Στιβ Κούπερ αποκάλυψε ότι ο διαιτητής, Στιούαρτ Άτγουελ και ο βοηθός του ζήτησαν συγγνώμη μετά τον αγώνα της Τρίτης επειδή δεν καταλόγισαν πέναλτι. «Ο διαιτητής ζήτησε να με δει και να ζητήσει συγγνώμη. Υπάρχει μεγάλη ενόχληση. Θα επιστρέψουμε, θα σκεφτούμε και θα συνεχίσουμε». Οπως προσθέτει η Daily Mail, o Βαγγέλης Μαρινάκης εκτός από το κομμάτι της διαιτησίας είναι επίσης δυσαρεστημένος για την τρέχουσα τηλεοπτική συμφωνία στην Championship, η οποία πιστεύει ότι είναι «εξαιρετικά χαμηλή».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα